Senaste nytt

2020

Gott nytt år!

God jul!

P.g.a. den pågående pandemin blir det svårt för oss att genomföra musikalen Emil i Lönneberga i februari - mars 2021. Vi planerar nu för att genomföra musikalen i början av 2022 i stället. Ta hand om er och förhoppningsvis ses vi i teatersalongen 2022!

Vår producent Niclas Johansson samt Hugo Lund medverkade i avsnitt fyra av Skövdeviljan live den 17 juni. De framförde bl.a. scener ur en känd reklamfilm. Hugo kommer ha rollen som Emil Svensson i vår kommande musikal Emil i Lönneberga. Länk till Skövdeviljan live

Vi fortsätter att förberda oss för musikalen Emil i Lönneberga med planerad premiär i februari 2021. Men vi följer samtidigt Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av pandemin och kan komma att behöva ändra i våra planer. Ta hand om er så ses vi i teatersalongen när möjlighet ges!

Tack!

Ca 3 200 personer såg vår musikal Djungelboken. Tack alla ni för att ni kom och tittade! Vår nästa musikal blir Emil i Lönneberga med premiär i början av 2021. Mer information kommer under våren.

SLA besökte premiären av musikalen Djungelboken och beskriver en fartfylld föreställning med spänning och som lockar till skratt. Länk till artikeln

SR Skaraborg

Idag besökte "Mowgli, Kung Louie och Baloo" Förmiddag i Sveriges Radio Skaraborg och berättade om musikalen Djungelboken (2:03 in i sändningen) Lyssna!

Den 15 februari är det äntligen premiär för musikalen Djungelboken på Skövde stadsteater.  Över 2 000 biljetter är redan sålda, så passa på och köp biljetter så att ni får de platser ni önskar! Till vissa föreställningar finns det dock enbart ett mindre antal biljetter kvar.

Över 1 900 biljetter har redan sålts till musikalen Djungelboken. Passa på och köp biljetter så att ni får de dagar och platser ni önskar.