Senaste nytt

2019

Vi i Skövde Musikteater tar uppehåll över jul och nyår för att ladda batterierna inför fortsatta repetitioner och premiären av musikalen Djungelboken den 15 februari. Vi vill önska er en riktigt God jul och ett Gott nytt musikteaterår!

Över 1 200 biljetter har nu sålts till musikalen Djungelboken. Passa på och köp biljetter så att ni får de platser ni önskar!

Idag släpptes biljetterna till musikalen Djungelboken. Passa på att boka biljetter redan nu så att ni får de platser ni önskar!

Kostym

Vi har fått tag i underbara kostymer till musikalen Djungelboken. Och idag har Kung Louie (Niclas Johansson) varit i kostymförrådet och provat sin kostym och den passade fint. Eller hur?

Vi vill gratulera Jonathan Kampi Segerhierta som efter Skövde Musikteater och sedan Calle Flygare Teaterskola kommit in på American Academy of Dramatic Arts i Los Angeles. Jonathan gjorde en underbar prins John när vi satte upp Robin Hood 2018 och vi är glada, stolta och en smula malliga över att vi fått jobba med denna naturbegåvning. Stort lycka till, Jonathan! 

Foto: Privat

Djungelboken

Arbetet med musikalen Djungelboken pågår för fullt och rollbesättningen är i stort sett klar. Och förutom bra manus och musik kan vi lova er häftig kostym och kullis. Trevlig fortsättning på sommaren från oss i Skövde musikteater!

Stort tack!

Stort tack alla ni som kom och såg vår föreställning Pippi Långstrump på de sju haven. Vi är lyriska över det härliga mottagnade vi fick av er kära publik! Nu kommer vi ta en välbehövlig vila innan vi startar upp vår nästa produktion, musikalen Djungelboken. 

Pippi (Elin Ytterberg) Tommy (Ludvig Thorsell) Annika (Alexandra Dahlqvist).
Foto: Filip Kauffeldt

Publiksuccé

Närmare 3 700 (av drygt 4 000) biljetter sålda till familjemusikalen Pippi Långstrump på de sju haven. Föreställningen lovordas av både publik och press. Merparten av kvarvarande föreställningar börjar bli slutsålda men det finns en del biljetter kvar till de sena eftermiddagsföreställningarna som börjar kl. 17. Hoppas vi ses i teatersalongen!

Skaraborgs Allehanda: "Fullsatt på premiären av Pippi" och "...många barn som tjöt av skratt". Länk till artikeln 
Skövde Nyheter: "Premiär för Pippi inför fullsatt salong" och "...alla med på noterna under resten av den fartfyllda föreställningen". Länk till artikeln

Skaraborgs Allehanda har följt repetitionsarbetet på Skövde stadsteater inför premiären av Pippi Långstrump på de sju haven.  Artikeln innehåller förutom bilder även film. Länk till artikeln

Skövde Nyheter har tagit bilder på repetitionsarbetet för Pippi Långstrump på de sju haven samt intervjuat Pippi (Elin Ytterberg) och vår regissör Niclas Johansson. Länk till artikeln

I dag hade vi besök av Skaraborgs Allehanda (SLA) som därefter har pulicerat en artikel med bilder där ni får följa vårt repetitionsarbete inför musikalen Pippi Långstrump på de sju haven. Bl.a. får ni träffa våra duktiga koreografer Alexandra och Ahtayaw. Länk till artikeln.