Senaste nytt

2018 > 03

I dag startar audition för Pippi Långstrump på de sju haven och pågår fram till den 22 april. Vi vill samtidigt passa på att önska alla en riktigt bra påsk!
Till audition (inte längre länkad)

AUDITION

Inom kort kommer vi genomföra en audition för musikalen Pippi Långstrump på de sju haven som sätts upp på Skövde Stadsteater i februari - mars 2019. Vi söker vuxna, ungdomar och barn från 7 år och uppåt till i första hand ensemblen men eventuellt även till mindre roller. Ett sång- och enklare koreografiprov kommer att genomföras via Internet. Mer detaljerad information kommer inom kort både på vår hem- och Facebooksida.

Skövde musikteater sätter i dagsläget upp en musikal per år varför medverkan i Pippi Långstrump på de sju haven även kan innebära erbjudande om att få vara med i fler produktioner.

Tack!

Tack alla ni (runt 3 500 st.) som var och såg vår föreställning Robin Hood! Nu kommer vi ladda batterierna ett tag innan vi tar oss an vår nästa musikal, Pippi Långstrump på de sju haven. Men vi kommer med början redan i vår att lägga ut information om arbetet med föreställningen, medverkande m.m.