Senaste nytt

2014

Vi kunde inte drömma om att sälja slut SLA-biljetterna så fort! Tydligen är suget stort efter denna musikal. Efter succén med Skönheten & Odjuret känns det skönt att kunna leverera ännu en folkkär föreställning. Alla i ensemblen tror på denna musikal och det känns redan som om vi har hittat ett guldkorn. Hoppas ni tar chansen att besöka oss? Ni kommer inte att bli besvikna. Att vi sedan har ett av Skövdes mest fördelaktiga biljettpris gör ju inte valet svårt!! Vi ses kära publik.

Japp, det är sant!! Vi kommer att börja sälja biljetter redan nu! Vill du ha de bästa platserna, håller du ett öga på vad som händer! Varmt välkomna!

Trailern klar!

Trailern till Ronja Rövardotter är nu klar!! Den kommer att publiceras inom ett dygn, så håll ögonen öppna :))

Videotrailer

Efter två dagars videoinspelning i skog och mark kan vi nu börja arbeta med vår trailer till Ronja rövardotter. Allt filmades på historisk mark runt Kungslena. Platsen är idealisk med djupa gröna skogar samt Högeklint, där man har en fantastisk utsikt över landskapet. Mycket glada skratt har klingat under och mellan tagningarna. Hästar, hundar och rövare i en salig blandning! Vi kommer att publicera den här och på facebook! Håll utkik........

Nu kör vi!

Alla ser fram emot att påbörja repetitionerna. - Vi har precis haft kollationering och ska nu börja plugga in manuset, säger producent Niclas Johansson:  - Jag hade sett Irma och Ludvig i andra saker de medverkat i och tänkte "De ska vi ha!" Repetitionerna kommer att påbörjas efter ett sommaruppehåll och en ensemble på ca. 50 personer kommer att medverka i föreställningen. Premiären hålls i februari 2015.