Audition
Pippi Långstrump på de  sju haven

Information
Vi söker vuxna, ungdomar och barn från 7 år och uppåt till i första hand ensemblen men eventuellt även till mindre roller. För detta behöver du kunna sjunga och dansa.

Du som söker ska vara medveten om att närvaro krävs vid schemalagda repetitioner från september/oktober 2018 till 16 februari 2019 då vi har premiär. Över jul och nyår har vi uppehåll. Repetitionerna äger rum på helger men emellanåt även någon vardag. Vi håller till i Käpplundaskolan i Skövde.

Veckan innan premiär (sportlovsveckan) övar vi varje kväll på Stadsteatern och där kommer vi sedan ge 8 föreställningar under tiden 16 februari – 3 mars.

Arvoden eller annan ersättning utgår inte.

Skövde Musikteater sätter i dagsläget upp en musikal per år varför medverkan i Pippi Långstrump på de sju haven även kan innebära erbjudande om att få vara med i fler produktioner.

Våra trivselregler
Läs mer
 
Hur går audition till?
Du som är yngre kan behöva hjälp av en vuxen.

 

  1. Filma dig med din mobiltelefon när du sjunger en valfri sång      a capella. Men börja filmen med att filma en lapp där du anger namn, telefonnummer och e-postadress och berätta kort om dig själv, tidigare erfarenheter från scenframträdanden och varför du vill vara med i Skövde Musikteater. Filmen ska vara högst 2 minuter lång.
  2. Du som är 10 år och uppåt: Titta på vår instruktionsfilm för koreografi och filma dig sedan med din mobiltelefon när du gör likadant till samma sång (Sjörövarfabbe). Men börja filmen med att filma en lapp där du anger namn, telefonnummer och e-postadress. Du som är 7-9 år: Filma dig med din mobiltelefon när du rör dig i takt på valfritt sätt till sången Sjörövarfabbe (finns bl.a. på Spotify). Men börja filmen med att filma en lapp där du anger namn, telefonnummer och e-postadress. Filmen ska vara högst 2 minuter lång.
  3. Skicka  filmerna via telefonen till teaterniclas@hotmail.com. Audition pågår till den 22 april. Vi hör av oss med besked senast 14 dagar efter avslutad audition.
Välkommen att söka!


Skövde Musikteater

Alexandra visar koreografin